MUŞ / HASKÖY - Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu

Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu

Adres
Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu Kültür Mah. Murat Sefa Demiryürek cad. HASKÖY/MUŞ
Vizyon
Geleceği bugünden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde önder olmak, öğrenci başarısını geliştirmek için öğrenci merkezli eğitim anlayışı benimsenerek, öğrenme engelleri belirlenecek, eğitim öğretim ortamları ile ilgili süreçler yeniden tasarlanarak eğitim öğretim süreçlerinin niteliği geliştirilecektir.
Misyon
İslam dinini, Türk tarihini, milli kültürünü ve evrensel değerleri tanıtmak, okul çevresine ve öğrencilerine güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir. Öğrencilerine ideallerini gerçekleştirmeyi hayat tarzı olarak benimsetme, eğitim-öğretimle ilgili teknolojik gelişmeleri takip etmek; yeniliklerin okul ve öğrenci hayatında kullanımını sağlamak.
Başarılar
POLİS HAFTASININ NEDENİYLE DÜZENLENEN ŞİİR YARIŞMASINDA 7/A SINIFI ÖĞRENCİSİ AYŞEGÜL ATALAY İLÇE İKİNCİSİ OLMUŞTUR. FARKIMIZ OKUMAK OLSUN PROJEMİZ TÜBİTAK 2.LİK ÖDÜLÜ ALDI.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
08.30-16.10
KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
ingilizce,Arapça
Pansiyon Bilgileri
Kız Pansiyonu 250 kapasiteli
0 - LOJMAN YOKTUR.
Öğretmen Servisleri ile sağlanıyor
Servisi öğretmen kendisi görüşüp hallediyor.
MERKEZ/HASKÖY
İl merkezine uzaklık 18 km ilçe merkezinde yer alıyor.
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu
Okulumuz 1. TEOG da Hasköy 1. olmuştur.% 68.9 2.TEOG da Hasköy 1. olmuştur.% 72.4 İmam Hatipler Kategorisinde ise İl birincisidir.
Yerel imkanlarla sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir.
Bilimsel Etkinlikler
Kitap okuma yarışması düzenlenmiş olup dereceye girenlere çeşitli ödüller verilmiştir.
FARKIMIZ OKUMAK OLSUN PROJEMİZ TÜBİTAK 2.LİK ÖDÜLÜ ALDI.