Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 436 411 30 70
WEB http://saidnursiimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu Kültür Mah. Murat Sefa Demiryürek cad. HASKÖY/MUŞ
VİZYON : Geleceği bugünden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde önder olmak, öğrenci başarısını geliştirmek için öğrenci merkezli eğitim anlayışı benimsenerek, öğrenme engelleri belirlenecek, eğitim öğretim ortamları ile ilgili süreçler yeniden tasarlanarak eğitim öğretim süreçlerinin niteliği geliştirilecektir.
MİSYON : İslam dinini, Türk tarihini, milli kültürünü ve evrensel değerleri tanıtmak, okul çevresine ve öğrencilerine güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir. Öğrencilerine ideallerini gerçekleştirmeyi hayat tarzı olarak benimsetme, eğitim-öğretimle ilgili teknolojik gelişmeleri takip etmek; yeniliklerin okul ve öğrenci hayatında kullanımını sağlamak.
BAŞARILAR : POLİS HAFTASININ NEDENİYLE DÜZENLENEN ŞİİR YARIŞMASINDA 7/A SINIFI ÖĞRENCİSİ AYŞEGÜL ATALAY İLÇE İKİNCİSİ OLMUŞTUR. FARKIMIZ OKUMAK OLSUN PROJEMİZ TÜBİTAK 2.LİK ÖDÜLÜ ALDI.
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün Eğitim
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 1
Saatler : 08.30-16.10
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : ingilizce,Arapça
Isınma : KALORİFER
Pansiyon : Kız Pansiyonu 250 kapasiteli
Lojman : LOJMAN YOKTUR. Sayısı:0
Servis : Servisi öğretmen kendisi görüşüp hallediyor.
Ulaşım : Öğretmen Servisleri ile sağlanıyor
Yerleşim Yeri : MERKEZ/HASKÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 18 km ilçe merkezinde yer alıyor.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : Okulumuz 1. TEOG da Hasköy 1. olmuştur.% 68.9 2.TEOG da Hasköy 1. olmuştur.% 72.4 İmam Hatipler Kategorisinde ise İl birincisidir.
Sportif Etkinlikler : Yerel imkanlarla sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir.
Bilimsel Etkinlikler : Kitap okuma yarışması düzenlenmiş olup dereceye girenlere çeşitli ödüller verilmiştir.
Proje Çalışmaları : FARKIMIZ OKUMAK OLSUN PROJEMİZ TÜBİTAK 2.LİK ÖDÜLÜ ALDI.