Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Geleceği bugünden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde önder olmak, öğrenci başarısını geliştirmek için öğrenci merkezli eğitim anlayışı benimsenerek, öğrenme engelleri belirlenecek, eğitim öğretim ortamları ile ilgili süreçler yeniden tasarlanarak eğitim öğretim süreçlerinin niteliği geliştirilecektir.

Misyon: İslam dinini, Türk tarihini, milli kültürünü ve evrensel değerleri tanıtmak, okul çevresine ve öğrencilerine güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir. Öğrencilerine ideallerini gerçekleştirmeyi hayat tarzı olarak benimsetme, eğitim-öğretimle ilgili teknolojik gelişmeleri takip etmek; yeniliklerin okul ve öğrenci hayatında kullanımını sağlamak.

Başarılar: POLİS HAFTASININ NEDENİYLE DÜZENLENEN ŞİİR YARIŞMASINDA 7/A SINIFI ÖĞRENCİSİ AYŞEGÜL ATALAY İLÇE İKİNCİSİ OLMUŞTUR. FARKIMIZ OKUMAK OLSUN PROJEMİZ TÜBİTAK 2.LİK ÖDÜLÜ ALDI.

Saatler: 08.40-16.25
Yabancı Dil: ingilizce,Arapça
Servis Bilgisi: Servisi öğretmen kendisi görüşüp hallediyor.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz 1. TEOG da Hasköy 1. olmuştur.% 68.9 2.TEOG da Hasköy 1. olmuştur.% 72.4 İmam Hatipler Kategorisinde ise İl birincisidir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %75
Sportif Etkinlikler: Yerel imkanlarla sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: Kitap okuma yarışması düzenlenmiş olup dereceye girenlere çeşitli ödüller verilmiştir.
Proje Çalışmaları: FARKIMIZ OKUMAK OLSUN PROJEMİZ TÜBİTAK 2.LİK ÖDÜLÜ ALDI.
Kontenjan Bilgileri: 176 öğrenci

WEB - https://saidnursiimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. KEMAL KARAYEL CAD. NO 3 İÇ KAPI NO 1 HASKÖY / MUŞ

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - MERKEZ/HASKÖY

Adres - HÜRRİYET MAH. KEMAL KARAYEL CAD. NO 3 İÇ KAPI NO 1 HASKÖY / MUŞ

Ulaşım Öğretmen Servisleri ile sağlanıyor

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 18 km ilçe merkezinde yer alıyor.